Ιωάννης Γκότσικας - Πλαστικός χειρουργός Θεσσαλονίκη

Μενού

Επικοινωνία

Αιδοιοπλαστικη

Η Αιδοιοπλαστική συνοπτικά

Διάρκεια επέμβασης

1 ώρα

Αναισθησία

Μέθη ή τοπική

Παραμονή στην κλινική

Μερικές ώρες

Επιστροφή στην εργασία

2 - 3 μέρες

Η αιδοιοπλαστική είναι η επέμβαση που επιτυγχάνει τη βελτίωση της εμφάνισης των εξωτερικών γεννητικών οργάνων της γυναίκας, ειδικότερα των μικρών χειλέων του αιδοίου. Η υπερτροφία των μικρών χειλέων είναι μια δυσάρεστη κατάσταση η οποία εκτός από το αισθητικό πρόβλημα δημιουργεί, πολλές φορές, προβλήματα στη σεξουαλική επαφή ενώ συμβάλλει στην ανάπτυξη τοπικών λοιμώξεων.

Η επέμβαση

Η αιδοιοπλαστική γίνεται με τοπική αναισθησία ή υπνοχάλαση. Ο πλαστικός χειρουργός πραγματοποιεί εκτομή του δέρματος και του βλεννογόνου με ειδικές τεχνικές, ανάλογα με το πρόβλημα κάθε ασθενούς. Η συρραφή γίνεται με απορροφήσιμα ράμματα τα οποία δεν χρειάζεται να αφαιρεθούν. Η διάρκεια της αιδοιοπλαστικής είναι περίπου 45-60 λεπτά. Η ασθενής παραμένει στην κλινική για μερικές ώρες.

Η ανάρρωση μετά την αιδοιοπλαστική

Τις πρώτες 2-3 ημέρες υπάρχει μια σχετική ενόχληση στην περιοχή η οποία αντιμετωπίζεται με κοινά παυσίπονα. Η σωματική άσκηση και η σεξουαλική επαφή επιτρέπονται μετά από 3 εβδομάδες.

Χειρουργική μεγάλων χειλέων του αιδοίου

Σε μερικές περιπτώσεις τα μεγάλα χείλη του αιδοίου εμφανίζονται μικρότερα του φυσιολογικού. Η αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης γίνεται συνήθως με λιπομεταφορά ή, σπανιότερα, με τοπική πλαστική επέμβαση.

Ποιο είναι το κόστος της αιδοιοπλαστικής;

Το κόστος της αιδοιοπλαστικής εξαρτάται από τη φύση του προβλήματος. τον τύπο της αναισθησίας αλλά και αν η αιδοιοπλαστική συνδυαστεί με κάποια άλλη χειρουργική επέμβαση.

Η Αιδοιοπλαστική συνοπτικά

Διάρκεια επέμβασης

1 ώρα

Αναισθησία

Μέθη ή τοπική

Παραμονή στην κλινική

Μερικές ώρες

Επιστροφή στην εργασία

2 - 3 μέρες

Προτεινόμενες υπηρεσίες

Scroll to Top

Κλείστε Ραντεβού

Κλείστε ραντεβού συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 2310234565.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!