Ιωάννης Γκότσικας - Πλαστικός χειρουργός Θεσσαλονίκη

Μενού

Επικοινωνία

Βιογραφικό

Γκότσικας Ιωάννης, Πλαστικός Χειρουργός

Ο πλαστικός χειρουργός Ιωάννης Γκότσικας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Εκπαιδεύτηκε στη γενική χειρουργική στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο “Sahlgrenska” στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Η ειδίκευσή του στην πλαστική χειρουργική έγινε στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” και στην Κλινική Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου “Κarolinska” της Στοκχόλμης. Έλαβε τον τίτλο του ειδικού Πλαστικού Χειρουργού το 2010, μετά από επιτυχείς εξετάσεις από την Ελληνική Επιτροπή Πλαστικής Χειρουργικής.
 
Παρακολουθεί διαρκώς και εκπαιδεύεται σε ελληνικά και διεθνή σεμινάρια της ειδικότητας ενώ, παράλληλα, συμμετέχει ενεργά σε ημερίδες και συνέδρια της πλαστικής χειρουργικής. Είναι διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (HESPRAS). Στα πλαίσια της διδακτορικής του διατριβής μελέτησε το ρόλο της τοπικής εφαρμογής αρνητικής πίεσης στη λήψη των δερματικών μοσχευμάτων.
 
Στο ιατρείο του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δραστηριοποιείται στην αντιμετώπιση προβλημάτων αισθητικής και επανορθωτικής χειρουργικής εφαρμόζοντας τις σύγχρονες διεθνείς τάσεις και τεχνικές της πλαστικής χειρουργικής.

Scroll to Top

Κλείστε Ραντεβού

Κλείστε ραντεβού συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 2310234565.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!