Ιωάννης Γκότσικας - Πλαστικός χειρουργός Θεσσαλονίκη

Μενού

Επικοινωνία

Η Κυτταρίτιδα συνοπτικά

Διάρκεια θεραπείας

60΄

Αναισθησία

Δεν απαιτείται

Επιστροφή στις δραστηριότητες

Άμεσα

Αποτελέσματα

6-12 μήνες (απαιτείται συντήρηση)

Η κυτταρίτιδα είναι μια κατάσταση του δέρματος, η οποία εμφανίζεται από την εφηβική και νεαρή ηλικία, κυρίως σε γυναίκες. Οφείλεται σε γενετικούς και κληρονομικούς παράγοντες, τη διατροφή αλλά και τον τρόπο ζωής.
Η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με το νέο σύστημα 3-ΜΑΧ Plus είναι μια καινοτόμος, αποτελεσματική και ασφαλής μέθοδος και εφαρμόζεται σε όλα τα σημεία του σώματος.

Συνδυάζοντας τρεις κορυφαίες τεχνολογίες (Cavitation, Multipolar RF, Vacuum RF) το 3-ΜΑΧ Plus βοηθά στην καταστροφή των λιποκυττάρων, την απορρόφησή τους από το λεμφικό σύστημα και την αποβολή τους από τον οργανισμό. Πρόκειται για την πιο ολοκληρωμένη, μη επεμβατική μέθοδο λιπογλυπτικής για άνδρες και γυναίκες και ενδείκνυται για:

  • Κυτταρίτιδα
  • Τοπικό πάχος
  • Χαλάρωση δέρματος

Cavitation - Λιποδιάλυση

Το Cavitation είναι τεχνολογία υπερήχων, συγκεκριμένης συχνότητας, που δρουν στο λιπώδη ιστό δημιουργώντας μικροσκοπικές φυσαλίδες, οι οποίες διαρρηγνύουν τη μεμβράνη των λιποκυττάρων και οδηγούν στην οριστική και μόνιμη καταστροφή τους. Το αποτέλεσμα είναι η μείωση της κυτταρίτιδας και η αντιμετώπιση του τοπικού λίπους στα σημεία που επιλέγουμε.

Multipolar RF - Πολυπολικές ραδιοσυχνότητες

Οι ραδιοσυχνότητες δρουν στο βαθύτερο χόριο, αυξάνοντας το μεταβολισμό των ινοβλαστών και την παραγωγή κολλαγόνου. Επιπλέον, αναγκάζουν τις υφιστάμενες ίνες κολλαγόνου να συσπαστούν με αποτέλεσμα τη σύσφιξη του δέρματος.

Vacuum

Το Vacuum (Ενδοδερμικό μασάζ) σε συνδυασμό με τις Ραδιοσυχνότητες RF βοηθά  στην αποβολή των λιποκυττάρων και την λείανση του δέρματος από την κυτταρίτιδα. Η ισχυρή ρυθμική αναρρόφηση αυξάνει το ρυθμό της λεμφικής κυκλοφορίας μειώνοντας τις κατακρατήσεις υγρών στην περιφέρεια.

Πόσες συνεδρίες είναι απαραίτητες;

Για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος συνιστώνται 8-10 συνεδρίες, μια με δυο φορές την εβδομάδα. Ανάλογα με το πρόβλημα, μετά από κλινική εξέταση από τον ιατρό, επιλέγουμε συγκεκριμένο πρωτόκολλο θεραπείας.

Μόνο το μηχάνημα αρκεί ή πρέπει να κάνω κι εγώ κάτι από την πλευρά μου;

Το 3max plus αποτελεί την πιο σύγχρονη πλατφόρμα αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να συνδυαστεί με τη σωστή διατροφή, την κατανάλωση άφθονου νερού και την άσκηση, έτσι ώστε τα αποτελέσματα της θεραπείας να γίνουν περισσότερο ορατά και να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια.

Ποιο είναι το κόστος της θεραπείας κυτταρίτιδας;

Το κόστος της θεραπείας της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους εξαρτάται από τις περιοχές που θέλουμε να βελτιώσουμε και τον αριθμό των συνολικών συνεδριών που απαιτούνται. Για καλύτερη εξυπηρέτηση, παρέχονται πακέτα με συγκεκριμένο αριθμό συνεδριών για κάθε περίπτωση. Πριν από την έναρξη της κάθε θεραπείας προηγείται πάντοτε εξέταση από τον πλαστικό χειρουργό στο ιατρείο, όπου εξηγούνται όλες οι λεπτομέρειες γύρω από τη θεραπείας της κυτταρίτιδας.

Η Κυτταρίτιδα συνοπτικά

Διάρκεια θεραπείας

60΄

Αναισθησία

Δεν απαιτείται

Επιστροφή στις δραστηριότητες

Άμεσα

Αποτελέσματα

6-12 μήνες (απαιτείται συντήρηση)

Προτεινόμενες υπηρεσίες

Scroll to Top

Κλείστε Ραντεβού

Κλείστε ραντεβού συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 2310234565.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!