Ιωάννης Γκότσικας - Πλαστικός χειρουργός Θεσσαλονίκη

Μενού

Επικοινωνία

Αυξητική γλουτών

Η Αυξητική γλουτών συνοπτικά

Διάρκεια επέμβασης

2 - 3 ώρες

Αναισθησία

Γενική

Παραμονή στην κλινική

1 βράδυ

Επιστροφή στην εργασία

10 - 14 μέρες

H αυξητική γλουτών είναι η χειρουργική επέμβαση με την οποία μπορούμε να τονώσουμε τον όγκο και να βελτιώσουμε το σχήμα των γλουτών. Επίσης, μπορεί να εφαρμοστεί με πολύ καλά αποτελέσματα και σε περιπτώσεις ήπιας χαλάρωσης των γλουτών, κυρίως σε νεαρότερες ηλικίες. Η αυξητική γλουτών γίνεται κυρίως με τους ακόλουθους τρόπους:

Brazilian Butt Lift

Η ανόρθωση μηρών γίνεται συνήθως με τοπική αναισθησία και μέθη και διαρκεί περίπου 2 ώρες. Σε κάποιες περιπτώσεις μεγάλης χαλάρωσης και περίσσειας δέρματος μπορεί να απαιτηθεί γενική αναισθησία. Οι τομές γίνονται στις φυσιολογικές πτυχές του δέρματος και σε σημεία που κρύβονται από το εσώρουχο. Στο τέλος της επέμβασης τοποθετούνται παροχετεύσεις για την αποφυγή συλλογής υγρών ή αίματος, οι οποίες αφαιρούνται σε 1-3 ημέρες.

Ενθέματα σιλικόνης

Μέσω ειδικών τομών στην περιοχή του κόκκυγα γίνεται τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης, παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούμε και στην αυξητική μαστών. Το αποτέλεσμα της επέμβασης είναι άμεσο και προβλέψιμο.  
Η επέμβαση της αυξητικής γλουτών γίνεται με γενική αναισθησία και απαιτείται νοσηλεία για ένα βράδυ. Ο μετεγχειρητικός πόνος αντιμετωπίζεται με παυσίπονα και αντιφλεγμονώδη, ο πλαστικός χειρουργός θα σας προτείνει και αντιβιοτική αγωγή. Ειδικό ελαστικό ένδυμα και αποφυγή άσκησης για ένα μήνα είναι απαραίτητα. Επιπλέον, για τις πρώτες 2 εβδομάδες, θα πρέπει να αποφεύγεται η καθιστική θέση για πολλές ώρες την ημέρα.

Αυξητική γλουτών με ενέσιμα υλικά

Η αυξητική των γλουτών με ενέσιμα υλικά είναι εφικτή και πρόκειται για μια σχετικά απλή και ασφαλή διαδικασία. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι, ωστόσο, απορροφήσιμα και ιδιαίτερα δαπανηρά, ενώ η διαδικασία θα πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε 1-2 χρόνια για μόνιμα αποτελέσματα.

Η Αυξητική γλουτών συνοπτικά

Διάρκεια επέμβασης

2 - 3 ώρες

Αναισθησία

Γενική

Παραμονή στην κλινική

1 βράδυ

Επιστροφή στην εργασία

10 - 14 μέρες

Προτεινόμενες υπηρεσίες

Scroll to Top