Ιωάννης Γκότσικας - Πλαστικός χειρουργός Θεσσαλονίκη

Μενού

Επικοινωνία

ΥΔΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ

Η Υδροδερμοαπόξεση συνοπτικά

Διάρκεια θεραπείας

45 - 60΄

Αναισθησία

Δεν απαιτείται

Αποτελέσματα

1-2 μήνες (απαιτείται συντήρηση)

Επιστροφή στις δραστηριότητες

Άμεσα

Η υδροδερμοαπόξεση είναι μια νέα μέθοδος καθαρισμού και βαθιάς ενυδάτωσης του δέρματος του προσώπου και του λαιμού. Χρησιμοποιεί τη δύναμη του νερού που με τη βοήθεια μιας ισχυρής αντλίας εισχωρεί στο δέρμα για να επιτύχει βαθύ καθαρισμό. Παράλληλα, η συγκεκριμένη πλατφόρμα ενσωματώνει και ειδικές κεφαλές που διευκολύνουν την απορρόφηση ενυδατικών υλικών από το δέρμα. Σε σχέση με τις κλασικές μεθόδους, η αντίδραση και ο ερεθισμός του δέρματος είναι ήπιος και υποχωρεί σε μερικές ώρες χωρίς ωστόσο να υστερεί καθόλου η αποτελεσματικότητα του καθαρισμού. Τα πλεονεκτήματα της υδροδερμοαπόξεσης είναι:

  • Βαθύς καθαρισμός του δέρματος
  • Πολύ ήπιος ερεθισμός σε σχέση με τον κλασικό καθαρισμό
  • Μείωση της λιπαρότητας με αναρρόφηση του σμήγματος
  • Βελτίωση της υφής της επιδερμίδας
  • Βαθιά ενυδάτωση και λάμψη
Η εφαρμογή της δερμοαπόξεσης διαρκεί περίπου 45 λεπτά για μια πλήρη θεραπεία που περιλαμβάνει καθαρισμό και ενυδάτωση. Για ενίσχυση του αποτελέσματος, μπορεί να συνδυαστεί με τη χρήση των ραδιοσυχνοτήτων αμέσως μετά τη θεραπεία. Οι ραδιοσυχνότητες της πλατφόρμας 3-ΜΑΧ plus δρουν στο βαθύτερο χόριο, αυξάνοντας το μεταβολισμό των ινοβλαστών και την παραγωγή κολλαγόνου με αποτέλεσμα την περαιτέρω βελτίωση του αποτελέσματος της υδροδερμοαπόξεσης αλλά και της διόρθωσης του οβάλ του προσώπου.

Πόσες θεραπείες απαιτούνται συνολικά;

Ήδη από την πρώτη συνεδρία είναι εμφανές το αποτέλεσμα της θεραπείας. Το δέρμα είναι καθαρό και λαμπερό και η υφή του παρουσιάζει βελτίωση. Η επανάληψη της θεραπείας, ιδανικά κάθε ένα με δύο μήνες, εξασφαλίζει μείωση της λιπαρότητας, περαιτέρω βελτίωση της εμφάνισης και διαρκή ενυδάτωση του δέρματος.

Η Υδροδερμοαπόξεση συνοπτικά

Διάρκεια θεραπείας

45 - 60΄

Αναισθησία

Δεν απαιτείται

Αποτελέσματα

1-2 μήνες (απαιτείται συντήρηση)

Επιστροφή στις δραστηριότητες

Άμεσα

Προτεινόμενες υπηρεσίες

Scroll to Top

Κλείστε Ραντεβού

Κλείστε ραντεβού συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 2310234565.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!