Ιωάννης Γκότσικας - Πλαστικός χειρουργός Θεσσαλονίκη

Μενού

Επικοινωνία

Μέτρα προφύλαξης COVID-19

Από 4 Μαΐου το ιατρείο λειτουργεί λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας για την εμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού SARS-COVID19 και τηρώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας. Συγκεκριμένα, όλοι οι ασθενείς πρέπει να προσέρχονται κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού και χωρίς συνοδό, όταν αυτός δεν απαραίτητος. Οι χρόνοι των επισκέψεων έχουν αυξηθεί για αποφυγή του συνωστισμού.

Αν έχετε ήδη προγραμματισμένο ραντεβού και παρουσιάζετε κάποιο σύμπτωμα όπως βήχα, πυρετό ή δυσκολία στην αναπνοή παρακαλώ επικοινωνήστε με το ιατρείο για αξιολόγηση της κατάστασης.

Κατά την είσοδό σας θα πρέπει να φοράτε προστατευτική μάσκα και να απολυμαίνετε τα χέρια σας με αντισηπτικό υγρό. Καθόλη τη διάρκεια της παρουσίας σας στο ιατρείο προσπαθείτε, στο μέτρο του δυνατού, να κρατάτε απόσταση ασφαλείας.

Σε ότι αφορά τις χειρουργικές επεμβάσεις, οι κλινικές που συνεργαζόμαστε εξακολουθούν να παρέχουν μέγιστη ασφάλεια λαμβάνοντας επιπλέον μέτρα προστασίας. Για το λόγο αυτό, όλοι οι ασθενείς που θα χειρουργηθούν υποβάλλονται σε τεστ ανίχνευσης του SARS-COVID19 δύο μέρες πριν την επέμβαση.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή για να κλείσετε ραντεβού παρακαλώ καλέστε στο 2310-234565 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Scroll to Top

Κλείστε Ραντεβού

Κλείστε ραντεβού συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 2310234565.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!